Back on Track

€ 75,00

Back on Track

€ 75,00

HTTPS://BACKONTRACK.COM/NL/


Kijk voor de artikelen op de site back on Track en voor prijzen en bestellingen kunt U het contact formulier invullen en zullen wij contact met u opnemen.

Energy and life

€ 69,00

Energy and life

€ 69,00

HTTPS://WWW.ENERGY-AND-LIFE.DE/SHOP/

Kijk voor de artikelen op de site energy and Life en voor prijzen en bestellingen kunt U het contact formulier invullen en zullen wij contact met u opnemen.

HTTPS://WWW.HAPPYDOG.NL/

Natuurlijke voeding omdat u het beste voor uw hond wilt, informeer via contact formulier wat het beste bij u hond past

Boerenwinkel

€ 0,00

Boerenwinkel

€ 0,00

HTTP://WWW.BOERENWINKEL.NL

Www.boerenwinkel.nl heeft meer dan 5.000 producten voor koeien, paarden, varkens, schapen, honden en katten. U kunt bij ons terecht voor Veehouderij, Ruitersport, Huisdieren, Stal & Erf Weideafrastering, ...

 

 

Ivm de AGP per 25 mei 2018 verplicht :

Privacy bij Hondenmassage

Wij waarderen het vertrouwen dat u als klant in ons stelt. Wij respecteren dan ook uw privacy als gebruiker van onze website & het vertrouwen tijdens de behandeling van de hond. We gaan vertrouwelijk om met de persoonlijke gegevens die u ons geeft en handelen daarbij volgens de wettelijke regels en voorschriften.

 

Als u een bestelling doet via "www.honden-massage.nl" vragen wij uw naam, e-mailadres, het bezorgadres enz. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw bestelling zo goed en snel mogelijk te verwerken.

Tevens bij het anamnese-formulier inzake de voorbereiding tot de massage gebruiken wij deze gegevens om zo volledig &  correct mogelijk een juist behandelingsplan op te stellen
Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld  (uitgezonderd op grond van een wettelijk voorschrift)

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens zoals vastgelegd in de Wet persoonsregistraties worden door Hondenvereniging Country dogs & HondenMassage nageleefd.

 

Op al onze foto's is een copy recht van toepassing ( het is niet toegestaan om deze in welke vorm dan ook te kopiëren voor welke doel dan ook ) zonder onze schriftelijke toestemming !
On all our photos is a copy right by application (it is not allowed to copy this without our written permission!)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb