NES Health bodyscan

 

Wat is een Nes Health bodyscan?

Het NES Health Systeem is een eenvoudig en krachtig systeem ter bevordering van het fysiek en mentaal welzijn. Dit systeem biedt de mogelijkheid om de gezondheid te analyseren, corrigeren en ondersteunen. Een NES bodyscan is een ingenieuze lichaamsscan, een revolutionaire nieuwe scantechniek op basis van kwantum technologie en biofysica, ontstaan vanuit Westers en Oosters geneeskundige inzichten. 

 

De oorzaak van ziekten is te vinden binnen het lichaamsveld!!. Daar waar informatie is geblokkeerd of verstoord, heeft dit effect op de manier waarop het lichaam functioneert.

NES biedt en compleet (visueel)overzicht van de staat van uw gezondheid, inclusief nutriënten en mogelijk (storende) omgevingsfactoren. Mensen zijn vaak langdurig op zoek naar de “juiste” therapie. Na verschillende therapievormen en/of reguliere zorg te hebben uitgeprobeerd (vaak zonder gewenst resultaat) ziet men door de bomen het bos niet meer.  Niet langer blijven gissen naar mogelijke oorzaken!. NES laat u zien waar de kern van de problematiek zich bevind zodat een gericht plan opgesteld kan worden voor blijvend herstel.

Op basis van meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek, meer dan een decennium aan klinische studies en het gebruik door beoefenaars, levert de NES ProVision een snelle, gedetailleerde en accurate analyse. Door met een simpele handeling de miHealth aan de ProVision te koppelen krijgt u in één klik en een paar seconden een anatomisch-correct en uiterst gedetailleerd grafisch overzicht over hoe het gesteld is met de gezondheid van u en/of uw dieren. Biologisch is een lichaam één geheel en alle afzonderlijke systemen beïnvloeden elkaar. NES informeert het lichaam daar waar zich energetische blokkades bevinden, het lichaam zelf doet de rest van het werk.                                        

 

De NES scan bestaat uit 3 stappen

Stap 1. Scan en analyse met de ProVision Analyse Software 

De NES ProVision is een revolutionair apparaat gebaseerd op een nieuw begrip van het menselijk lichaam en zijn inherente kwantumelektrodynamische veld. Dit is een uiterst nauwkeurig systeem met een diagnostisch en behandelingspotentieel dat op dit moment onovertroffen is.

 

De ProVision scan analyseert drie kritische factoren voor een optimaal welzijn: 

 1. De energiekracht en de stroom in het lichaamsveld
 2. In welke mate de informatie verschilt van de optimale blueprint van het lichaam
 3. De beste stoffen die de biochemie van het lichaam ondersteunen en helpen bij de opbouw 

De software geeft een analyse van 150 (sub)systemen in het lichaamsveld en laat daarbij van elk systeem zien wat de mate van vervorming of waar blokkades zijn, en welke vitaal stoffen aanbevolen zijn om te helpen herstellen en opbouwen voor blijvend herstel.

          

 

Stap 2. Eerste herstel met de NES miHealth  

De volgende stap is een behandeling met de Mihealth. Iedere therapiefunctie wordt aanbevolen in de provision scan en duurt slechts een aantal minuten. De NES miHealth is een hand gemakkelijk biofeedback-apparaat dat effectief wordt gebruikt voor het verminderen van stress, het vrijgeven en heropvoeden van de energiestroom, spieren, zenuwen, organen en andere gerichte delen van het lichaam.

Dit ondersteunt bij pijnverlichting, stress- en angstreductie en maakt de weg vrij voor de informatie, zodat deze ook daadwerkelijk daar kan komen waar herstel nodig is, wat de klacht ook mag zijn.

 

Stap 3. Imprint en herstel met de Infoceuticals  en/of ondersteuning van natuurlijke supplementen 

Het lichaamsveld weer helpen terugbrengen in zijn oorspronkelijke staat (de blueprint) is de volgende stap. Dit vindt plaats aan de hand van een protocol waarbij we kijken welke infoceuticals (druppel flesjes) een hoge prioriteit hebben. Deze Infoceuticals bevatten de benodigde informatie, de re-imprint voor herstel. De ProVision geeft op basis van de scan hiervoor een advies.

Ook kan aan de hand van de ProVision scan worden gekozen om homeopathische middelen in te zetten. Bio balans werkt met hoogwaardige producten die het zelf herstellend vermogen aanzet tot herstel.

U kunt de infoceuticals en/of homeopathische middelen gebruiken naast huidige medicijnen, dieet etc… Alle producten zijn doping vrij. 

 

We bekijken nauwkeurig de verstoorde informatie overdracht binnen het lichaamsveld. Evenals mogelijk een disbalans in het  nutriënten veld (vitaminen, mineralen,spoorelementen en gevoeligheden).  Hierdoor is het mogelijk om gericht natuurlijke supplementen in te zetten om tekorten aan te vullen.

 

 

 NES biedt onder andere hulp bij de volgende gezondheidsklachten:

 • Pijn klachten (oa gewrichten/spieren)
 • Blessures
 • Allergieën
 • Huidklachten (oa eczeem/mok/wond herstel)
 • Orgaan klachten
 • Spijsvertering klachten (koliek/diarree)
 • Luchtwegen klachten
 • Nieren/urinewegen
 • Hormonale klachten
 • Bloedsuikerspiegel 
 • Stress/depressie
 • Leer en prestatie klachten (energie tekort)
 • Mentale klachten (angst)
 • Zenuwstelsel aandoeningen     
 • Enzovoort….

De resultaten zijn wonderbaarlijk. Eigenlijk is de lijst met te behandelen aandoeningen en indicaties oneindig. MiHealth-behandelingen zijn veilig en hebben geen bijwerkingen. NES informeert het lichaam daar waar zich energetische blokkades bevinden, het lichaam zelf doet de rest van het werk.

 

 

                                                               NES Equine performance system

Naast het scannen en behandelen van honden biedt ik ook hulp aan paarden, katten en andere dieren. Omdat dieren niet kunnen praten vinden eigenaren het heel fijn om richtlijnen vanuit de provision scan te kunnen bekijken en vergelijken. Vaak zijn bepaalde zichtbare verstoringen binnen het energetisch veld herkenbaar, dit alleen al stelt de eigenaar gerust. Het geeft richtlijnen voor het toepassen van specifieke therapie, voedingsrichtlijnen en het aanpassen van het management.

             

Een bijkomend belangrijk voordeel van een NES Provision scan bij dieren is dat u een beter inzicht krijgt in het gedrag van uw dier. Het is  belangrijk om met de eigenaar van het dier de scanresultaten in alle rust door te nemen, dit omdat het enorm veel inzicht kan verschaffen waarom het dier ziek is geworden, bepaald gedrag vertoont of gewoon niet lekker in zijn vel zit. 

Als lichaam en psyche in zijn oorspronkelijke staat is teruggekeerd (de originele blueprint), dan adviseert bio balans een half jaarlijks/jaarlijkse bodyscan te laten uitvoeren, dit om problemen in de toekomst voor te zijn. Een total body scan kan u mogelijk behoeden voor hoge (dieren)arts kosten.

Behandelplan

Het aantal en de frequentie van behandelingen varieert sterk en is afhankelijk van de klacht(en) en de conditie. Er zijn acute aandoeningen en/of mentale disbalans die verdwijnen met een enkele behandeling, chronische klachten vereisen soms een serie van behandelingen. 

 

 

Belangrijk!

Uw (dieren)arts is de eerst verantwoordelijke in de gezondheidszorg